REVIEWS

We vroegen leerlingen wat zij van Rijles Harderwijk vonden. Dit is wat ze zeiden:

sneller goedkoper en betrouwbaar
Dankzij de goede rijlessen van Eric, heb ik mijn rijexamen in 1x weten te behalen. De rijlessen worden rustig opgebouwd, ondersteund door RIS boek, wat mij erg heeft geholpen. Dit samen met een duidelijke en rustige uitleg van Eric heeft mij erg veel vertrouwen weten te geven in de auto.
Ook waren de rijlessen erg gezellig waardoor ik het nooit een probleem vond om te lessen.
Ik zou rijschool Ten Barge zeker aanrader!!
Milou
Ik had een rustige instructeur,die de tijd neemt om iets goed uit te leggen,zodat je het begrijpt. Mijn Dank gaat uit naar Rijles Harderwijk en naar mijn instructeur Annemarieke.
Sabine
Met 28 lessen zat het er voor mij op. Als mijn ouders dat ergens anders hadden moeten betalen, dan waren we uitgerekend veel meer kwijt geweest dan bij jullie. Thanks Rijles Harderwijk!
Jordy
Heerlijk gereden bij jullie! Ik ga jullie zeker overal promoten. ?
Shanti
Hey Eric, Michael (die reus weet je wel) hier. Tuurlijk schrijf ik ook even review. We zijn nog druk aan het lessen, maar ik kan nu al zeggen dat het super fijn rijdt bij jou in de auto man. Lekker chill gewoon. Belangrijk! Ben er blij mee hoor. Topper!
Michael
Heb met veel plezier nieuwe ervraingen op gedaan en adviezen opgevolgd. Met als resultaat, GESLAAGD!!!
Petra
Bedankt voor de leuke lessen. Invoegen op de snelweg gaat lekker soepeltjes hoor. Bedankt voor al jullie geduld. ?? Angelique
Angelique
Een geweldige rijschool kan je het wel noemen. Goeie begeleiding en zeker met het concept “Rijden in stappen”. Alle punten worden stuk voor stuk tot in de diepte behandeld en zorgen er uiteindelijk voor dat je je zelfverzekerd bestuurder voelt en bent.
Wiebe
Les gekregen van Eric hij is een zeer ervaren instructeur die op een zeer plezierige en positieve manier lesgeeft. Hij geeft duidelijk aan waar verbeterpunten zijn en doet dit op een prettige, rustige en vooral geduldige manier waardoor ik snel het gevoel krijgen klaar te zijn voor het examen. Eric, je bent een topper!
Tygo
Ik deed er 2x over. Balen joh! Steeds weer die vervelende zenuwen tijdens het examen. Maar wel super cool dat ik niet steeds weer voor die honderden euro’s examengeld kwam te staan.
Mandy
Annemariekeeeee, super relax om bij jou te lessen, echt cool. Girlpower ??haha Mijn vriendin Babette komt ook hoor, ze moet nog ff wachten maar gaat het ook doen. Tot volgende week. xxx
Cynthia
Ben hier niet zo goed in, maar wilde wel ff zeggen dat ik rijden bij Rijlesharderwijk heel erg leuk vind. Ga zo door! Groet, Kevin
Kevin
In een keer geslaagd bij rijschool ten Barge! Goede instructies gekregen en effectieve lessen gedraaid. De duidelijke opbouw van de les en de handige instructies via de RIS methode zorgen voor een goede voorbereiding op het examen. Ook is er elke les wel ruimte voor een praatje en een kop koffie. Altijd gezellig in de auto met Eric. Heb heerlijk kunnen lachen met je! Bedankt
Ties
In 1x geslaagd door alle fijne lessen met de RIS-methode! Veel geleerd en kan nu veilig en zelfstandig de weg op.
Eric bedankt!
Rick
Jullie zijn toppers daar bij Rijlesharderwijk. Jullie waren bijna net zo blij als ik zelf met mijn rijbewijs hahaha. Echte aanrader.
Sven
Hi Eric supervette website btw, had hem nog niet eerder gezien. Alles is goed geregeld bij jullie, zo relax alles. Geen gestress. Voel me erg op mijn gemak in de auto. Nog even ik heb hem. ?
Benny
Iedere woensdag was het weer een uitje voor mij. Wat hebben we gelachen om dat vreselijke inparkeren van mij. Steeds weer opnieuw. Engelengeduld was ervoor nodig. Maar ik parkeer als geen ander nu!
Milan
Joehoe ikke ook hoor, sluit me aan bij de verhaaltjes hier. Jullie zijn top! Altijd gezellig op dinsdag lekker cruisen door het dorp. Kijk er steeds weer naar uit.
Sharifa
Ik vond de instructeur Eric erg fijn. Hij hanteerde de methode die het beste bij mij paste en zorgde er iedere keer weer voor dat hij er overal bovenop zat. Zodat ik het goed ging begrijpen. Zonder hem was me dit niet gelukt Bedankt Eric voor alle leuke lessen.
Roel

Schrijf ook een leuke review!

We vinden het fantastisch om te horen wat je van ons vindt. Schrijf een paar korte zinnen, plaats er een link naar je social media bij of geef je e-mailadres op, zo weet men dat je het echt bent (niet verplicht, dankbaar als je het wel doet). App of mail het door en wij plaatsen het bovenaan deze pagina. Dankjewel!
App hem naar Annemarieke

Niets is leuker dan te horen dat je het goed hebt gedaan. Het geeft je energie en frisse moed om iedere dag weer met je leerlingen de weg op te gaan.

App hem naar Eric

Het geeft veel voldoening om reviews te lezen. Ik lees ze vaak nog even terug en we zijn supertrots om ze te delen met al onze website bezoekers.

App hem niet maar…
Let op! Iedere review wordt geplaatst, ook een kritische noot. Communiccer met respect. Mocht er iets zijn tegengevallen dan horen we dat graag. Verbeteren kan altijd. Houd het fatsoenlijk, dan zien we ook de kritische reviews met alle liefde tegemoet.

VERTEL EEN ANDER OVER RIJLESHARDERWIJK

COPYRIGHT © 2020 RIJLESHARDWERWIJK | POWERED BY TEN BARGE RIJOPLEIDINGEN

HOME · ALGEMENE VOORWAARDEN · KLACHTENREGELING · CONTACT