TARIEVEN

Reken maar dat we er altijd alles aan doen om de beste tarieven te kunnen blijven garanderen

sneller goedkoper en betrouwbaar
Premium rate servicenummer hoge uitbetaling
Betaal alleen voor de lessen en je examen

We horen het regelmatig voorbij komen: of je ook nog even 35 euro inschrijfgeld wil betalen. Soms zelfs nog gekker. Wij doen niet aan inschrijfgeld of administratiekosten.

Bij ons betaal je alleen 55 euro voor een uur les en 240 euro voor je examen. Voor niets anders. Lees verder om te zien wat je naast de kosten bij Rijles Harderwijk betaalt voor je rijbewijs.

Premium rate servicenummer hoge uitbetaling
Betaal op de manier zoals je dat zelf graag wilt

Betalen voor je lessen en examen kan op 3 manieren. Contant, met een tikkie tijdens de les of in 1x betalen door middel van een factuur. De factuur kan uiteraard ook in delen betaald worden.

Op onze instructiekaart houden wij altijd netjes bij hoeveel lessen je al gevolgd heb, uiteraard kan je dat altijd terug zien.

Weet precies wat je betaalt voor je rijbewijs

We hebben je al verteld dat je bij ons 55 euro per uur betaalt en 240 voor je examen. Moet je een herexamen doen dan is het verstandig om nog een paar lessen te volgen.

Daarnaast kost je rijbewijs ophalen bij de gemeente 38 euro 50 voor 10 jaar of 26 euro 90 voor 5 jaar. Naast deze kosten heb je dan nog een medische verklaring van 35 euro nodig. That’s it.

Een rekenvoorbeeld aan de hand van het landelijk gemiddelde

Het aantal lessen dat leerlingen in Nederland nodig hebben ligt rond de 40. De snelle leerlingen doen er 28 lessen over en leerlingen die wat meer moeite hebben zo rond de 38.

28 lessen x 55 euro = 1540 euro. Daar komt je examengeld bij van 240 euro = 1780 euro. Met je medische verklaring zit je op 1820 en dan met je rijbewijs ophalen komt het totaal op 1850 euro.

Ben je een gemiddelde leerling en les je 1 x in de week, dan doe je er zo’n 7 maanden over. Deel je het totaal door 7, dan kom je ongeveer op 265 euro per maand uit.

Het is een gemiddelde, maar bij Rijles Harderwijk weet je dat je kunt lessen in je eigen tempo en gelukkig geen euro teveel betaald.

Ben je al enthousiast? Neem een gratis proefles

Neem een vriend of vriendin mee als je dat leuk vindt. Na de proefles kan je beslissen of je wel of niet voor Rijlesharderwijk kiest.
App met Annemarieke

Je eerste proefles is altijd een spannend moment. Maar geloof me, we zijn er op gebrand om jou een super leuke ervaring mee te geven.

App met Eric

Voor je eerste ritje gaan we natuurlijk niet de drukte opzoeken. Alles rustig aan en op je gemak. Je hoeft je daar absoluut geen zorgen over te maken.

App niet maar…
* Let op! Wanneer je na je proefles besluit om niet te starten met rijlessen zijn we helaas, door pak-overal-gratis-proefles-grapjassen, genoodzaakt om een enkele rijles van 55 euro in rekening te brengen.

VERTEL EEN ANDER OVER RIJLES HARDERWIJK

COPYRIGHT © 2020 RIJLESHARDWERWIJK | POWERED BY TEN BARGE RIJOPLEIDINGEN

HOME · ALGEMENE VOORWAARDEN · KLACHTENREGELING · CONTACT